Valgfrie enheder
Opdateret over en uge siden

Brug en valgfri enhed for at registrere stadet på aktiviteter ved at bruge antal enheder i stedet for procent. For eksempel: Registrer mængden af beton i tons eller hvor mange stk. ventilationsanlæg, der er installeret.

For at benytte valgfrie enheder, skal du vælge aktiviteten og trykke "rediger aktivitet". Det gør du ved at trykke på blyant-symbolet oppe i højre side af sidepanelet. Herinde kan du vælge "rapporter i valgfri enhed".

Vælg den type enhed du gerne vil rapportere ind; for eksempel tons, og tilføj en grænse. Derefter gemmer du de ændringer, du har lavet på aktiviteten.

Det er nu muligt at indrapportere i en valgfri enhed på aktiviteten.