Spring videre til hovedindholdet
Arbejdsuge
Opdateret over en uge siden

Det er muligt at bestemme arbejdsugen for hver af sine aktiviteter, så de består af de rette antal arbejdsdage.

Følgende arbejdsuger er tilgængelige:

Mandag - Torsdag

Mandag - Fredag (standard)

Mandag - Lørdag

Mandag - Søndag

Du kan redigere arbejdsugen for en aktivitet ved at vælge aktiviteten og redigere den. Det gør man ved at trykke på blyant-symbolet oppe i højre hjørne af aktivitetens sidepanel.

For at masseredigere kan man med fordel benytte sig af tabellisten eller redigere arbejdsugen i sin CSV-fil og re-importere filen.

Projektstade i procent

Når vi beregner stadet af projekterne bruger vi det totale antal arbejdsdage. Antallet af arbejdsdage er bestemt ud fra varigheden for hver aktivitet og alt efter hvilken arbejdsuge, der er valgt. For eksempel, hvis arbejdsugen er man-fre, så tæller vi kun 10 arbejdsdage for en aktivitet, der er sat til en varighed på 2 uger.