Genåbne en aktivitet
Opdateret over en uge siden

En projektadministrator eller projektmanager har mulighed for at genåbne en aktivitet, som allerede har været godkendt og afsluttet. Dette kan kun gøres fra computeren.

Klik på hammer-ikonet i højre side af sidepanelet, når du har åbnet aktiviteten. Når du genåbner en aktivitet skal du kommentere på aktiviteten og den bliver per automatik markeret med status som "Problem", medmindre du deaktiverer aktiviteten.

Den ansvarlige bruger vil modtage en pulsnotifikation med information om at aktiviteten er genåbnet. Det anbefales også at nævne den ansvarlige bruger i kommentarfeltet, så de hermed også modtager en e-mail om genåbningen.