Puls
Opdateret over en uge siden

Puls viser alle projektets aktiviteter.

En Puls oprettes for næsten alle aktiviteter på et projekt. Hvis en aktivitet opdateres, en person inviteres ind på et projekt, en aktivitet tildeles en person, projektnavnet opdateres, så vil alle disse pulser blive registreret og synlige for alle på projektet.

Nogle aktiviteter registreres ikke i Puls: oprettelse af afhængigheder, projekteksport, oprettelse af projektrapport og print Gantt-diagram.

Puls er tilgængelig i alle projekter samt i projekt dashboards, hvor vi inkluderer pulser fra alle dine projekter. Dette er dog kun mulig fra computeren.

Et klik på en puls tager dig direkte til det pågældende projekt/aktivitet.

Du kan søge efter alle pulser.

Fra din computer kan du også markere alle Pulser som læst.

Puls inkluderer kun vedhæftede billeder. Øvrige vedhæftede filer vil kunne tilgås på aktivitetsniveau. Det er ikke muligt at se billeder på mobilenheden.

Fra mobilenheden har du adgang til den seneste data. Vi uploader dog ikke den totale Pulshistorik til mobil-versionen, og det er derfor ikke muligt at se billeder fra revisionsspor eller vedhæftninger. Billederne er dog tilgængelige men vises blot ikke i revisionssporet.

Alle

I "Alle"-sektionen er alle projektets pulser synlige for projektets medlemmer.

Relevant

Relevante pulser er pulser specifikt henvendt til din brugerprofil og hvad vi finder relevant for dig at vide.

Hvis du er projektmanager eller -admin vil dine relevante pulser inkludere alle aktivitetsopdateringer og kommentarer på aktiviteterne.

Hvis du er medlem, vil alle pulser inkludere aktivitetsopdateringer og kommentarer på aktiviteter, som du er blevet tildelt. Du vil også modtage pulser, hvis nogen har nævnt dig (@) på en aktivitet.

Hvis du er observatør, vil du ikke få nogle relevante pulser.

Relevante Puls vil oprette en notifikation, hvis du vælger det til på din mobilapp.