Opdatere en aktivitet
Opdateret over en uge siden

Alle kan opdatere eller kommentere en aktivitet, bortset fra personer med rollen “observatør”.

Her er de ting, du kan gøre på en aktivitet:

• Opdatere aktivitetens status (fremskridt)

• Indrapportere et problem

• Vedhæfte billeder og filer

• Skrive kommentarer

• Nævne en specifik person på projektet ved at bruge “@” efterfulgt af personens navn eller e-mail, hvilket sikre at personen bliver notificeret

Det er nemt at opdatere en aktivitets status eller kommenterer. Først skal du vælge aktiviteten og derefter klikke på "opdater status". Det skal gøres, når du skal opdatere en status, tage et billede eller rapportere et problem. Det gælder både, når du arbejder fra computeren eller på mobilenheden.

Mobilen

1. Vælg en aktivitet, og tryk på “opdater status”

2. Efter du har åbnet aktiviteten, kan du opdatere procenten, skrive en kommentar, rapportere et problem og / eller tilføje en fil / foto. Tryk på det grønne flueben oppe i højre hjørne, når du er færdig

Computeren

1. Vælg aktiviteten på Gantt-diagrammet. Klik på GenieBelt-ikonet i højre sidepanel ved Tilstandsfeltet eller klik blot på feltet

2. Efter du har åbnet aktiviteten, kan du opdatere procenten, skrive en kommentar, rapportere et problem og/eller tilføje en fil/foto. Tryk på “opdater status”, når du er færdig

Bemærk: Hvis du bare vil efterlade en kommentar, behøver du ikke opdatere aktivitetens fremskridt. På hver aktivitet er der et kommentarfelt, hvor du kan skrive din note eller nævne en person.

Eventuelle tilføjede oplysninger registreres og spores i revisionssporet.

Enhver statusopdatering eller kommentar vil også oprette en pulsbesked til admin-brugerne og til enhver deltager, der er tildelt aktiviteten.