Download mobilapps
Opdateret over en uge siden

Hvis du vil bruge GenieBelt på dine mobile enheder, skal du åbne nedenstående link i en browser på din mobil eller tablet: https://app.geniebelt.com/mobile/index.html

Du kan nemt gemme mobilappen på din hjemmeskærm ved at følge disse trin:

IPHONE / IPAD

Vi anbefaler at bruge Safari som browser til Iphone and Ipad.

• Når du har websiden åben, skal du klikke på bogmærket i bunden af din skærm.

• Vælg "Føj til hjemmeskærm"

• Vælg "Tilføj"

Så har du GenieBelt som app på din Iphone eller Ipad.

Her er en videoguide:

ANDROID

Vi anbefaler at bruge Google Chrome til Android.

• Klik på de 3 lodrette prikker i øverste højre hjørne

• Vælg "Føj til skærm eller hjemmeskærm i menuen

• Vælg "Føj"

Så har du GenieBelt som app på din Android mobil eller tablet.

Her er en videoguide: