Dokumenter
LB Aproplan - Overblik over dokumentsiden - Web version
Opdateret over en uge siden

Hvis du klikke på Dokumenter, når du står i hele projektet ( i menuen til venstre), ser du projektets navn. Lige under projektets navn kan du se, hvor du er i projektet: i hele projektet eller i et arbejdsrum. Du har nu adgang til det fulde overblik over alle dokumenter i projektet.

Øverst i dette overblik ser du:

• Antallet af punkter (i dokumentet)

• Antallet af versioner (af dokumentet)

• Dokumentets navn

• Dokumenttypen (rapport, plantegning, billede)

• Uploaded af (forfatteren til dokumentet, dvs. personen der uploaded dokumentet)

• Upload dato

Fører du musen over dokumentet, kommer der tre ekstra funktioner frem:

Forhåndsvisning af dokumentet

Download

Rediger, arkiver, slette eller vis dokumentets detaljer

Bemærk: Hvis funktionerne er grålige betyder det at du ikke har de nødvendige adgangsrettigheder på hele projektet. Kontakt projektadministratoren for at få de korrekte adgangsrettigheder.

I søgefeltet, øverst på skærmen, kan du klikke på filtreringsikonet. Her kan du vise aktive og inaktive dokumenter.

De aktive dokumenter vises som standard.

Du kan nu klikke på den smalle pil i højre side af søgefeltet for at lave en avanceret søgning:

Applikationen udfylder automatisk "Alle" i typefeltet, men du kan også vælge at filtrere dine dokumenter mere præcist efter dine kriterier og klikke på "Søg".

Husk at brug store bogstaver, hvis dit dokumenttitel indeholder store bogstaver. Søgefunktionen tager kun højde for en præcis søgning. Eksempel:

Dokumentets titel: Bygning 1

Søgning: "Bygning 1" - ikke "bygning 1"

Mappestruktur

Til venstre for søgefeltet finder du mappestrukturen med 3 andre ikoner.

• Mine dokumenter

• Billeder

• Rapporter

I mappestrukturen vil du opdage, at ikonerne skifter fra mørk til hvid, når du står i mappen.

Vis/skjul mapper

• Du kan også klikke på pilen ved siden af mappen for at vise eller skjule de forskellige undermapper

Tilføj en undermappe

• Du kan tilføje en undermappe ved at klikke på ikonet med "3 lodrette prikker" til højre for den offentlige mappe.

• Vælg "Tilføj en undermappe"

• Skrive mappens navn

• Klik på "Tilføj"

Det er ikke muligt at tilføje nye undermapper i billede- og rapportmapperne.

"Mine billeder" og "Mine rapporter" mapperne oprettes automatisk og alle dine billeder og rapporter bliver gemt i disse mapper. Når en bruger giver dig adgang til deres billede- og rapportmapper, vil en ny undermappe automatisk oprettes i din mappestruktur.

Du kan herefter vælge at tilføje endnu en undermappe til din nyligt oprettet undermappe, omdøbe navnet på din undermappe eller slette den.

Det gør du ved at føre musen over din nye undermappe og klik på de 3 lodrette prikker

Hvorvidt du ser disse muligheder afhænger af dine adgangsrettigheder.

Eksporter mappestrukturen:

Klik på 3 lodrette prikker øverst i mappestrukturen for at eksportere din struktur til Excel.

Eksempel:

Dokumentvisning

Du kan også se dine dokumenter som tommelfingervisning. Klik på ruderne øverst i højre hjørne.

Du står nu i tommelfingervisning:

Hvis du vil tilbage til at se listevisning, skal du blot klikke på "Arbejdsrumsvisning" øverst i højre hjørne:

Ikonerne ændrer sig for at vise, hvilken visning du kan se og hvilken du kan vælge at ændre til.

Dokumentredigering

Klik på de tre lodrette prikker for at redigere selve dokumentet.

Nu kan du vælge at se en forhåndsvisning af dokumentet, downloade, redigere, arkivere, slette, tilføje en version til dokumentet eller vise detaljer om dokumentet.

Det afhænger af dine adgangsrettigheder, om du ser alle valgmuligheder i sort (tilgængelige) eller om nogle er i grålige toner (utilgængelige).

Du kan vælge at opdatere siden, generere en rapport af dokumenterne eller skjule dine mapper.

Oplever du udfordringer? Kontakt vores support eller stil dit spørgsmål online direkte i appen.