Arbejdsrum
LB Aproplan - De forskellige Arbejdsrum - Web version
Opdateret over en uge siden

Hvad er et arbejdsrum?

Arbejdsrum er kommunikationsgrupper, hvor du kan administrere og centralisere kommunikationen, dokumenter, aktiviteter og inspektionsformularer i dit projekt.

Et arbejdsrum er en funktion, der hjælper dig med at gruppere:

• Punkter

• Tjeklister

• Dokumenter

• Deltagere (& adgangsrettigheder)

Offentligt Arbejdsrum

Alle punkter og tjeklister i et offentligt arbejdsrum er synlige for alle deltagere på projektet, der har de samme rettigheder som i hele projektet.

Du kan ikke administrere deltagere eller adgangsrettigheder i dette arbejdsrum. Hvis du vil ændre dem, skal du gøre det indefra i hele projektet.

Som standard har du allerede adgang til et offentlig arbejdsrum for hele projektet (blåt arbejdsrum).

En bruger med Enterprise-licens har adgang til det offentlige standard arbejdsrum men kan ikke selv oprette offentlige arbejdsrum.

Private Arbejdsrum

Alle punkter/tjeklister/dokumenter i private arbejdsrum er synlige for alle deltagere i det respektive arbejdsrum og med adgangsrettigheder til arbejdsrummet.

Hver bruger har et privat arbejdsrum ( blåt arbejdsrum) som standard. Dette arbejdsrum har kun en deltager (dig), og dette kan ikke ændres. Det betyder, at du kan bruge dette arbejdsrum som kladde, fordi du er den eneste, som har adgang til rummet. Når dine kladdepunkter/-tjeklister er gode, kan du flytte dem over i et andet arbejdsrum.

En bruger med Enterprise-licens har adgang til sine private standard arbejdsrum og kan oprette private arbejdsrum (grønne arbejdsrum). I disse arbejdsrum er det muligt at administrere deltagere og adgangsrettigheder. Disse personlige tilpassede arbejdsrum kan inddeles i 3 underkategorier: Blankt arbejdsrum; Kvalitet Kontrolplan; Sikkerhed kontrolplan.

Med Et Blankt Arbejdsrum kan du vælge flere forskellige muligheder, når det kommer til at punkter, de genererede rapporter og overførte filer mellem deltagerne.

Arbejdsrummene Kvalitet Kontrolplan og Sikkerhed Kontrolplan tilbyder trin for trin vejledning til at oprette kommunikationsgrupper med særlig fokus på oprettelse af sikkerheds- og kvalitetskontrolstjeklister direkte i applikationen.

VÆR OPMÆRKSOM PÅ :

Brugere med basic-/free-licens kan ikke se arbejdsrummene:

• De kan se alle punkter og tjeklister i hele projektet (ligesom expert- og enterprise-licenser), men de kan ikke navigere mellem arbejdsrum eller filtrere på disse

• Når du tilføjer basic-/free-licensbrugere til dit private arbejdsrum, vil de kunne se punkter og tjeklister fra dit arbejdsrum, men de vil kun være synlige under hele projektet i deres visning

• Når de opretter punkter, gemmes disse under punkter i det offentlige arbejdsrum

Er du klar til at bruge arbejdsrumsfunktionen? Lær mere om, hvordan du opretter og redigere et arbejdsrum her.