Arbejdsrum
LB Aproplan - Hvordan oprettes næste forekomst af et arbejdsrum? - Web version
LB Aproplan - Hvordan oprettes næste forekomst af et arbejdsrum? - Web version
LetsBuild CSM avatar
Skrevet af LetsBuild CSM
Opdateret over en uge siden

BETALT ABONNEMENT

Det kræver en Enterprise-licens for at bruge denne funktion

Du kan vælge at opdele dine punkter fra hvert møde og samle dem i forskellige arbejdsrum. Det er særligt gavnligt ved gentagne møder og besøg på byggepladser.

Du kan lave fortløbende punktnummerering ved at udvide arbejdsrummet.

1. Klik på "+" ved at lade musen svæve over arbejdsrummet

Når "+"-ikonet ikke er synligt:

• Du har ikke de korrekte adgangsrettigheder til arbejdsrummet

• Arbejdsrummets nummerering er Sekventiel (1,2,3,4...)

2. Herefter vil du få en meddelelse, der angiver hvilken forekomst der oprettes. Hvis der endnu ikke er oprettet nogen rapporter i arbejdsrummet, vil du også få meddelelse herom.

3. Gem dine ændringer ved at klikke på Gem-knappen øverst til højre.

Punkterne fra tidligere forekomster vil være uændret og nummereringen af punkter, der er oprettet i den nye forekomst vil forøges. Eksempelvis: Uændret punkter - 1.01, 1.02 ... nye punkter 2.01, 2.02 ...

På denne måde ved du, hvornår punkterne blev oprettet og under hvilke besøg på byggepladsen, det skete.

Her er nogle eksempler på forskellige nummereringer:

• Projektsekvens:

• Forekomst + sekventiel:

• Code + Sequential :

• Code + Occurence + Sequential :