LB Aproplan - Hvilke adgangsrettigheder er der for et projekt? - Web version
LB Aproplan - Hvilke adgangsrettigheder er der for et projekt? - Web version
LetsBuild CSM avatar
Skrevet af LetsBuild CSM
Opdateret over en uge siden

BETALT ABONNEMENT

Det kræver en Enterprise-licens

I denne artikel fortæller vi om adgangsrettighederne i hele projektet, og hvad du kan gøre i hele projektet med disse rettigheder.

Bemærk: Disse adgangsrettigheder er ikke de samme som adgangsrettigheder for arbejdsrummene. Adgangsrettighederne for hele projektet (projektniveau) definerer hvem der kan administrere selve platformen og konfigurere projektet. Men vil du definere, hvem der kan oprette og administrere punkter, skal du læse vores artikel om adgangsrettigheder i arbejdsrummene her.

Som Gæst kan du:

• Invitere deltagere (som gæster) ind på projektet og tildele dem adgang til de mapper, som du selv har adgang til

• Se og downloade dokumenter, og dokumenternes versioner, i de mapper, som du selv har adgang til

• Oprette et arbejdsrum (hvis du har en Expert- eller Enterprise-licens)

Som Bidragsyder kan du:

• Invitere deltagere (som gæster eller bidragsydere) og give dem adgang til de mapper, som du selv har adgang til

• Se dokumenter, og versioner af disse dokumenter, i de mapper, som du selv har adgang til samt downloade dokumenterne

• Tilføje versioner til dokumenter du tidligere har uploadet

• Oprette et arbejdsrum (hvis du har en Expert- eller Enterprise-licens)

• Tilføje dokumenter, og versioner af disse, til mapper, som du har adgang til

• Arkivere uploadede dokumenter

• Tilføje mapper i mappestrukturen samt fjerne og flytte mapper, som du har oprettet

Disse adgangsrettigheder er perfekte for deltagere, der arbejder på et projekt, hvor de kun behøver indsigt i dele af projektet, som eksempelvis administratoren har givet dem. De har derfor ikke behov for adgang til projektindstillinger i dette tilfælde.

Som Manager har du adgang til den data, som du har tilføjet til projektet, og kan:

• invitere deltagere (som Gæster, Bidragsydere og Managere) ind på projektet og tildele/fjerne deres adgangsrettigheder til mapper, som du også har adgang til

• Se og downloade dokumenter, og versioner af disse, i mapper, som du har adgang til

• Tilføje versioner til dokumenter, som du har uploadet

• Oprette et arbejdsrum (hvis du har en Expert- eller Enterprise-licens)

• Tilføje dokumenter, og versioner af disse, til mapper du har adgang til samt redigere/flytte/fjerne/arkivere dine tilføjede dokumenter

• Tilføje mapper i mappestrukturen

• Redigere og fjerne projektets indstillinger: kategorier, statusser, rum osv.

Som Administrator (hvis du har en Enterprise-licens) har du adgang til alle rettigheder på projektet - selv dokumenter og mapper, som du ikke selv har tilføjet og kan endvidere:

• Invitere deltagere ind på projektet (som Gæster, Bidragsydere, Managere or Admins) og tildele/fjerne deres adgangsrettigheder til mapper, som du også har adgang til

• Se og downloade dokumenter, og versioner af disse, i mapper, som du selv har adgang til

• Oprette et arbejdsrum (hvis du har en Expert- eller Enterprise-licens)

• Tilføje dokumenter, og versioner af disse, til mapper, som du har adgang til samt redigere/flytte/fjerne/arkivere dine tilføjede dokumenter

• Tilføje mapper i mappestrukturen

• Redigere/arkivere/fjerne projektets data uanfægtet om du oprettede eller tilføjede noget til denne data

Du vil få et bedre overblik over disse adgangsrettigheder, når du åbner oversigten over adgangsrettighederne. Det gør du ved at klikke på Administrerikonet øverst i højre hjørne.

Oversigt over adgangsrettighederne

Eksempel:

For at have et overblik over alle deltager i hvert arbejdsrum eller redigere adgangsrettigheder for deltagerne på hele projektet ( samt hvis du vil styre adgangen til mapper, se på invitationer, forbinde kategorier med deltagere), skal du blot:

1) Klikke på deltagermenuen under hele projektet

2) Klikke på Administrer i højre hjørne af skærmen

3) Klikke på Rediger (Blyantikonet)

4. Du kan nu se det fulde overblik over deltagerne og foretage din ændringer.

Husk at gemme dine ændringer:

Du kan følge op på dine ændringer ved at se på de små tjekmærkater som illustrerer, hvad deltagerne kan og ikke kan.

Bemærk: Når du invitere en deltager til dit projekt, vil deltageren som standard altid være Gæst. Du kan tilpasse deltagerens adgangsrettigheder og du kan tildele dem brugeradgang til projektets dokumenter, hvis det er nødvendigt.

Hjælpedokumenter: få overblik over adgangsrettigheder

Disse dokumenter gælder for Enterprise-brugere, som ønsker at styre deres samarbejdspartneres adgangsrettigheder for hele projektet. Hjælpedokumenterne vil vil gøre det lettere for dem at få overblik over hvilken LB Aproplan licens deres brugere har behov for.

VIGTIGT:

Flere deltagere kan have samme adgangsrettigheder (eksempelvis kan der være flere administratorer på samme projekt...)

Nedenfor findes oversigter for de forskellige licenser. (På nuværende tidspunkt findes disse kun på engelsk)