Kom godt i gang
LB Aproplan - Hvordan kontakter jeg LetsBuilds Support Team? - Web & Mobil version
LB Aproplan - Hvordan kontakter jeg LetsBuilds Support Team? - Web & Mobil version
LetsBuild CSM avatar
Skrevet af LetsBuild CSM
Opdateret over en uge siden

Vores Support Team er her for at hjælpe dig! Så tag endelig kontakt til os på e-mail: support@letsbuild.com.

Du kan også kontakte os direkte fra appen. Det gør du ved at klikke på den grønne chatknap i nederste venstre hjørne. Her kan du chatte live og stille dine spørgsmål til en af vores kolleger i supportteamet.

Chatknappen er tilgængelig, når du arbejder på computeren og fra den mobile app, hvis du eksempelvis arbejder fra byggepladsen.

Computer

Mobilenheder (fra LB Aproplan-menuen på din Ipad, Iphone eller Android mobil/tablet kan du finde "Hjælp og Support")