Adgangsrettigheder
LB Aproplan - Hvordan kan jeg oprette mit firma i appen? - Web version
LB Aproplan - Hvordan kan jeg oprette mit firma i appen? - Web version
LetsBuild CSM avatar
Skrevet af LetsBuild CSM
Opdateret over en uge siden

BETALT ABONNEMENT

Det kræver en Enterprise-licens

Med LB Aproplan kan du oprette dit eget firma i både Web- og IOS-versionen. Det giver dig kontrol over dit firma så du kan styre dine medlemmer og Formularskabelonerne effektivt.

Trin for Trin vejledning til at tilføje dit Firma:

1. Log på LB Aproplans hjemmeside og klik på Firmafanen:

2. Udfyld de anmodede oplysninger for at opsætte dit firma.

3. Klik på "Opret"-knappen

4. Nu kan du styre dine firmamedlemmere, tjeklister, formularskabeloner og dashboards fra din firmaside.

Når dit firma er opsat, kan du vælge "Firma" på hovedsiden og tilgå "Firmaindstillinger" ud over de ovenstående muligheder.

Oplever du udfordringer? Kontakt vores support eller stil dit spørgsmål online direkte i appen.