Rapporter
LB Aproplan - Hvordan opretter og gemmer jeg en rapportskabelon? - Web version
LB Aproplan - Hvordan opretter og gemmer jeg en rapportskabelon? - Web version
LetsBuild CSM avatar
Skrevet af LetsBuild CSM
Opdateret over en uge siden

BETALT ABONNEMENT

Det kræver en Enterprise-licens

LB Aproplan gør det muligt at tilpasse dine rapporter til dine projekter. Du kan opbygge dine egne rapportskabeloner som passer til dine behov.

Forbehold:

For at oprette og gemme en rapportskabelon, skal du:

• Have adgang til din LB Aproplan-konto fra din browser på computeren

• Have en LB Aproplan Enterprise-licens

• Oprette et punkt i dit projekt

Følg disse trin for at oprette og gemme en rapportskabelon:

1. Vælg dit projekt

2. Gå til Punkter i venstre sidemenu

3. Vælg de Punkter, som du vil have med i din rapport

4. Klik på "Generer rapport"-ikonet

Bemærk: Hvis du klikker på dette ikon uden at vælge noge punkter, så vil der dannes en rapport for samtlige punkter.

5. Giv din nye rapport en titel

6. Vælg sprog i rapporten

7. Ønsker du at generere en rapport til hver af punkternes ansvarlige brugere, kan du markere dette

8. Vælg din foretrukne rapportskabelon. Du kan også få en forhåndsvisning af rapporten, ændre eller slette rapportskabelonen.

9. Hvis du klikker på "Blyant-ikonet" kan du vælge mellem forskellige rapportskabelonsindstillinger:

• Sorteringsindstillinger

• Visningsindstillinger

• Vælg et logo til rapportskabelonen

LÆS mere om disse indstillinger i denne artikel.

Når du har færdiggjort dine indstillinger, kan du gemme skabelonen ved at klikke på "Gem"-knappen.

Du kan også overskrive en nuværende rapportskabelon, hvis du har foretaget opdateringer til denne.

• Vælg "Opdater personlig skabelon", og klik på "Gem"-knappen.

Hvis du vil lave en helt ny rapportskabelon, skal du derimod vælge:

• "Opret ny skabelon", og klik på "Næste"

• Tildel rapportskabelonen et nyt navn, og vælg "Gem".

• Du kan også vælge at oprette denne rapportskabelon i dine firmarapportskabeloner - så skal du markere det i boksen og klikke på "Gem"