LB Aproplan - Præsentation af punkter - Web version
Opdateret over en uge siden

Byggefasen er en af de mest komplicerede faser i hele byggeprojektet. Der er mange forskellige folk som arbejder på projektet og de stræber alle efter det samme mål, nemlig at færdiggøre projektet så effektivt og tidsbesparende som muligt.

Det er ikke altid let at samarbejde med flere forskellige teams på samme projekt. For at skabe et godt teamarbejde, er det nødvendigt at centralisere informationen og gøre den tilgængelig for alle, der arbejder på projektet.

Hvad er et punkt?

Et punkt er en anmærkning, der oprettes i et byggeprojekt. Et punkt kan forbindes til en plantegning og dokumenteres med billeder, kommentarer mm.

Punktoversigt

Punktoversigten gør det muligt at arbejde med mange punkter samt at filtrere og søge på disse. Du kan styre dit projekt direkte fra denne oversigt.

Adgang til Punktoversigten

For at komme til Punktoversigten skal du først:

1. Vælge dit projekt

2. Klik på menufeltet: "Punkter" i menuen i venstre side

Hvad kan du se i punktoversigten?

I oversigten finder du punktets:

• Status

• Nummer

• Kategori

• Emne

• Rum

• Oprettelsesdato

• Forfaldsdato

• Ansvarlig bruger

• Hvem punktet er oprettet af

• Hvilket arbejdsrum det tilhører

• Vedhæftede filer

Filtrer

Øverst på siden kan du finde søgefunktionen. Afhængig af din licens kan du tilgå flere eller færre filter.

Læs mere herom i vores F.A.Q: Hvordan filtrerer jeg punkter?

Under søgefelter finder du "Gruppér efter"-funktionen:

Her kan du gruppere punkterne efter:

• Status

• Forfaldsdato

• Underkategori

• Rum niveau 2

• Ansvarlig bruger

• eller ingen gruppering

Læs mere om punktstatusser her.

Kolonner. Under kolonner kan du justere, hvilken information du vil se i punktoversigten.

• Få punktlisten i en rapport ved at klikke på "generer en rapport"-funktionen

Læs mere om rapporter: Hvordan genererer man en rapport?

• Opdater punkterne i din oversigt

Punktdetaljer

Når du vælger et punkt, vil det få en let grålig markering og i højre side vil du kunne se et vindue med punktets detaljer. Du kan tilpasse vinduet med punktets detaljer ved at klikke og trække i højre side.

I det øverste højre hjørne af vinduet er 3 lodrette prikker. Klik på ikonet med de 3 lodrette prikker:

I menuen har du mulighed for at foretage ændringer på punktet:

• Redigere

• Kopiere

• Kopiere til

• Flytte til

• Markere som vigtig

• Arkivere

• Slette

Du kan også gøre det samme uden at få fremvist punktets detaljer i vinduet. Du kan i stedet for lade musen svæve over punktet i oversigten. Her vil du se:

• Info om punktet

• Redigerfunktion

• 3 lodrette prikker (samme menu som ovenstående)

Bemærk: Det er kun muligt at slette punkter, hvis du har adgangsrettigheder til det.

Her er en oversigt over artikler, som vil hjælpe dig i gang med at arbejde med punkter: