LB Aproplan - Hvordan redigerer jeg et punkt? - Web version
Opdateret over en uge siden

Lad os antage, at du lige har oprettet nye punkter på din tablet. Tilbage på kontoret vil du gerne færdiggøre eller redigere disse punkter eller din deltagers punkter.

Afhængig af dine adgangsrettigheder i arbejdsrummet eller i hele projektet, hvor punkterne blev oprettet, kan du redigere flere eller færre felter.

• For at redigere et punkt, skal du lade musen svæve over punktet for at få flere valgmuligheder frem, herunder "blyant"-ikonet:

• Herefter vil et nyt vindue dukke op, hvor du kan redigere dine data:

Husk at gemme dine ændringer!