LB Aproplan - Hvordan filtrerer jeg punkter? - Web version
Opdateret over en uge siden

De forskellige filter er uundværlige, hvis du ønsker at administrere mange punkter.

Bemærk: Afhængig af din licens har du adgang til flere eller færre filtreringsmuligheder i punktoverblikket.

• Når du klikker på "Filter" er du i stand til at vælge hvilke punkter du til se: Åbne/aktive punkter, Igangværende punkter, Færdige punkter, Vigtige punkter og Arkiverede punkter.

Søgefelt

• Du kan også klikke direkte på søgefelter og indtaste dit søgeord, eller klikke på pilen i højre side af søgefeltet for at indstille dit filter.

Hvis du eksempelvis vil finde alle igangværende punkter:

• Klik på pilen i søgefeltet til højre (1)

• Vælg dine kriterier, her ville det være "status" (2)

• Kryds igangværende af som status (3)

• Klik på søg (4)

Herefter, kan du tilføje flere filter ved at følge den samme fremgangsmåde. Du vil da være i stand til at filtrere på forskellige typer af data på samme tid.

Du kan også slette dine filter ved at klikke på det lille kryds ud for dit filternavn.