Projekter
LB Aproplan - Hvilken data kan jeg genbruge, når jeg opretter et projekt? - Web version
LB Aproplan - Hvilken data kan jeg genbruge, når jeg opretter et projekt? - Web version
LetsBuild CSM avatar
Skrevet af LetsBuild CSM
Opdateret over en uge siden

Når du opretter et nyt projekt, kan du genbruge data fra et af dine andre projekter. På den måde behøver du ikke oprette et helt nyt projekt fra bunden af.

Du kan genanvende:

• Kategorier

• Rum

• Statusser

• Deltagere

• Mappestruktur

Du kan ikke kopiere:

• Adgangsrettigheder og deltagerliste

• Dokumenter

• Punkter

• Arbejdsrum

For at importere data fra et eksisterende projekt, skal du gøre følgende:

Opret et nyt projekt. Det gør du ved at klikke på "+"-knappen nederst i højre hjørne og udfyld de generelle projektoplysninger. Klik på Gem-knappen.

Gå igennem felterne.

• Kategorier

Klik på Importer

I menuen kan du vælge mellem at importere data fra Excel eller fra et andet projekt.

Når du importerer data fra et andet projekt er det vigtigt, at du først vælge projektet, som du ønsker at importere, samt hvilke kategorier, underkategorier, emner og beskrivelser, du ønsker at importere. For at gøre dette skal du først markere de kategorier, underkategorier mm.

Klik på Importer, og klik da på Gem for at tilføje kategorierne og underkategorierne til dit nye projekt.

• Rum

Klik på Importer

I et nyt pop-op-vindue kan du vælge mellem at importere fra Excel eller fra et andet projekt.

Hvis du ønsker at importere fra et andet projekt, skal du vælge selve projektet og hvilke rum, du ønsker at importere til det nye projekt.

Klik på importer, og klik på Gem for at tilføje rummene til dit nye projekt.

• Statusser

Klik på Importer

Vælg projektet med de statusser, som du ønsker at bruge i det nye projekt og klik på Importer.

Du kan ikke vælge en af nogle bestemt(e) status(ser). Alle statusser vil blive importeret fra det valgte projekt.

Klik på Importer, og vælg Gem for at tilføje statusser til dit projekt.

• Deltagere

Hvis du vil importere deltagere fra et projekt, skal du gå ind i det valgte projekt under Deltagersektionen.

Herefter skal du lade musen svæve over "+"-knappen og klikke på "importer deltagere"-knappen, som dukker frem oven over "+"-knappen. for at importere deltagere. Vælg hvilke deltagere du vil importere, og klik på importer.

• Mappestruktur

For at importere en mappestruktur fra et andet projekt, skal du stå i projektet under Dokumentsektionen.

Klik på de 3 lodrette prikker ved siden af "Mapper",...

... og vælg Importstruktur

Herefter skal du vælge projekter, som du ønsker at importere mappestrukturen fra og klikke på Importer.

Bemærk: Alle mapper og undermapper af kildeprojekter vil blive importeret

Oplever du udfordringer? Kontakt vores support eller stil dit spørgsmål online, direkte i appen.