LB Aproplan - Hvordan sletter jeg et punkt? - Web version
Opdateret over en uge siden

Hvis du vil slette et punkt, så det ikke kun er arkiveret og findes under arkiverede punkter, skal du følge denne vejledning.

️Bemærk: Ikke alle kan fuldstændig slette et punkt. At slette et punkt knytter sig til dine adgangsrettigheder i hele projektet eller arbejdsrummet. Det er kun en administrator, der kan slette et punkt, som de ikke selv har oprettet. Endvidere er det kun muligt at slette punkter enkeltvis. Det er ikke muligt at slette flere på en gang, da det er en uigenkaldelig handling. Slettede punkter kan ikke gendannes eller findes frem igen.

Slet et punkt

Når du fører musen hen over punktet, vil du se ikonet med de "3 lodrette prikker". Klikker du på dette ikon får du valgmuligheden om at slette punktet frem. Klik på "Slet punkt".