Projekter
LB Aproplan - Hvordan defineres rum? - Web version
Opdateret over en uge siden

BETALT ABONNEMENT

Det kræver en Enterprise-licens.

Når du definerer projektets rumstruktur, har du 3 muligheder:

• Rediger

• Importer fra Excel

• Importer strukturen fra et andet projekt

Redigerfunktionen giver dig mulighed for at tilføje rum på niveau 1 og 2

For at gøre dette, skal du klikke på "+"

• Tilføj koden og tilføj et navn for rummene på niveau 1

⚠️ Rummene på niveau 1 definerer kun rumstrukturen. Dette niveau hjælper dig til at finde rundt i dit projekt, hvis du pludselig har mange rum på niveau 2.

Eksempel: Bygning 1, Bygning 2 osv.

• Tilføj koden og tilføj et navn for rummene på niveau 2

⚠️ Rummene på niveau 2 er dem, du kan vælge, når du opretter og styre dine aktiviteter i applikationen. De gør det muligt at tildele aktiviteterne en præcis lokalitet.

Eksempel: Toiletter, Rum 1, Rum 2, Rum 3 osv.*

Gem-funktionen, øverst til højre, gør det muligt at gemme alle dine rum.

Du kan også importere dine brugerindstillede liste af rum fra Excel. Brug Importerfunktionen.

Ved at vælge "Importer fra et andet projekt" kan du tilføje rum til en eksisterende rumstruktur fra et andet projekt.

Du kan også vælge at annullere din struktur uden ændringer med "Annuller-knappen".