Projekter
LB Aproplan - Kategorier, underkategorier, emner og beskrivelser - Web version
LB Aproplan - Kategorier, underkategorier, emner og beskrivelser - Web version
LetsBuild CSM avatar
Skrevet af LetsBuild CSM
Opdateret over en uge siden

BETALT ABONNEMENT

Det kræver en Enterprise-licens at bruge denne funktion.

Når du opsætter kategorier, underkategorier, emner og beskrivelser i LB Aproplan har du 3 valgmuligheder:

• Rediger

• Importer fra Excel

• Importer struktur fra et andet projekt

Med funktionen Rediger kan du tilføje kategorier, underkategorier, emner og beskrivelser i applikationen.

For at gøre dette, skal du klikke på "+"

• Tilføj kategorier: tilføj en kode + udfyld kategorinavnet (kategorien er den eneste mulighed for at inddele underkategorier)

• Tilføj underkategorier: Tilføj en kode + udfyld navnet på underkategorien (OBS: det er kun underkategorier, der kan forbindes til et punkt)

• Tilføj et emne: udfyldes under emne

• Tilføj en beskrivelse: Beskrivelse er forbundet med emnet

Gem-knappen giver dig mulighed for at gemme alle kategorier, underkategorier, emner og beskrivelser

Med funktionen importer fra Excel kan du tilpasse arbejdsrummet med kategorier fra din Excel-fil (.xls).

Vælger du funktionen: Importer en struktur fra et andet projekt kan du importere en struktur fra et andet projekt og hurtig komme i gang. Det forudsætter dog, at der er lavet en sådan struktur i et andet projekt.

• Vælg et projekt

• Marker de kategorier, underkategorier, emner og beskrivelser, som du ønsker at bruge i dette projekt

• Gem ved at klikke ok.

Hvis du ikke ønsker at gemme strukturen, kan du klikke på Annuller. Så lukker du vinduet og intet er gemt.

Bemærk: Brug ikke den samme kode eller beskrivelse flere gange