Tjeklister og Formularskabeloner
LB Aproplan - Hvordan laver jeg en signatur på en tjekliste? - Web version
LB Aproplan - Hvordan laver jeg en signatur på en tjekliste? - Web version
LetsBuild CSM avatar
Skrevet af LetsBuild CSM
Opdateret over en uge siden

Har du et ønske om at formalisere dine kontrolbesøg på byggepladser? Det er nu muligt med Signaturfunktionen.

Signaturfunktionen gør det muligt at tilføje én eller flere signature, når en af dine samarbejdspartnere udfylder tjeklisten.

Du kan nu anmode om at hver tjekliste skal afsluttes med en obligatorisk underskrift ved at blokere færdiggørelsen af tjeklisten, hvis den ikke er underskrevet af samtlige involverede interessenter.

Hvordan bruger du Tjeklistesignaturen?

I din formularskabelon skal du først udfylde kolonnen: "Allow signatures" med værdien "True" for alle spørgsmålene og sektioner.

Bemærk: Du kan kun uploade formularskabelonen fra din computer under dit FIRMA.

Så er det muligt at tilføje en underskrift, når du udfylder tjeklisten fra dine mobile enheder.

1. Når du har udfyldt og færdiggjort tjeklisten, kan du tilføje din underskrift ved at klikke på "Tilføj underskrift" nederst på skærmen.

2. Tegn din underskrift og klik på "Tilføj"-knappen.

3. Udfyld dine personlige detaljer, og klik på "Valider"-knappen.

4. Endelig kan du generere din rapport, som nu indeholder din underskrift.