LB Aproplan - Præsentation af deltagersiden - Web version
Opdateret over en uge siden

Klik på deltagermenuen, mens du står i hele projektet, for at gå til deltagersiden. Hvis du vil være sikker på, hvorvidt du står i hele projektet eller i et arbejdsrum, vil der øverst i venstre hjørne være skrevet enten "Hele Projektet" eller navnet på et arbejdsrum.

Fra deltagersiden, har du oversigt over alle deltagere på hele projektet. Du kan finde:

• Brugernavn

• Brugerens adgangsrettigheder på hele projektet

• Brugerens e-mailadresse

• Brugerens firma

• Brugerens rolle (eller funktion) på projektet

Hvis du fører musen over en af deltagerne, vil du se 3 ekstra funktioner:

Send e-mail med alle opgaver. Med denne funktion kan du sende en e-mail med alle opgaver, personen har fået tildelt, med et enkelt klik.

Rediger deltageren (hvis deltageren allerede er blevet inviteret). Hvis ikke vil du se et invitationsikon i stedet for.

Se deltagerdetaljer eller slet deltageren ved at klikke på de 3 lodrette prikker ved siden af redigerikonet.

Hvis funktionen vises i grålig tone betyder det, at du ikke har de korrekte adgangsrettigheder til hele projektet. Kontakt projektadministratoren for at få de nødvendige adgangsrettigheder.

Nederst i højre side er en grøn "+"-knap. Her kan du tilføje eller importere nye deltagere:

Endelig finder du Administrer-ikonet øverst til højre.

Hvis du klikker på ikonet, kan du adminstrere:

Oplever du udfordringer? Kontakt vores support, eller stil dit spørgsmål online direkte i appen.p.