Hvordan tilføjer og inviterer jeg deltagere til et projekt? - Web
Hvordan tilføjer og inviterer jeg deltagere til et projekt? - Web
LetsBuild CSM avatar
Skrevet af LetsBuild CSM
Opdateret over en uge siden

Du har oprettet dit projekt. Det er nu tid til at tilføje deltagere til projektet, så de kan arbejde sammen med dig i LetsBuild.

Kolleger, interessenter, leverandører, ingeniører ... vil elske at få adgang til projektets dokumenter/plantegninger og dermed have mulighed for at oprette nogle punkter eller inviteres til et af projektets arbejdsrum samt modtage rapporter.

I denne artikel vil vi gennemgå:

1. Hvordan du tilføjer deltagere

2. Hvordan du inviterer deltagere

Med en Enterprise-licens vil en nyligt tilføjet deltagere være markeret med rød. Disse deltagere vil som standard ikke have adgang til noget i projektet.

På denne måde kan du tilføje og sende deltagere rapporter uden at give dem adgang til selve projektet. Hvis deltageren skal have adgang til projektet, skal du først invitere personen ind på projektet.

Med andre licenser end Enterprise-licens bliver tilføjede deltagere automatisk inviteret ind på projektet.

Tilføj en ny deltager

Der er to måder at føje en deltager til projektet:

- ved at bruge deltagerens e-mailadresse

- ved at importere deltageren fra et andet projekt

a. Tilføj en deltager med deltagerens e-mailadresse

• Vælg Hele Projektet (du skal ikke være i et arbejdsrum)

• Klik på deltagermenuen

• Klik på den grønne "+"-knap i bunden til højre af skærmen. Du kan nu tilføje en deltager til projektet.

• Udfyld deltagerens e-mailadresse og klik på "Tilføj"

b. Importer deltagere fra et anden projekt

• Du kan også vælge at importere deltagere fra et andet projekt direkte ind til dit nye projekt. Lad musen svæve over den grønne "+"-knap og klik på den hvide cirkel med to modsatrettede pile

• Herefter åbner importeringsvinduet sig. Du kan nu vælge projektet, hvor du vil importere deltagere fra og søge efter en deltagere

• Når du har deltageren, klikker du på IMPORT

Inviter en deltager (Enterprise-licens)

Med en Enterprise-licens har du mulighed for at vælge, hvem du til invitere ind på dit projekt. Med andre licenser, vil alle deltagere automatisk inviteres ind efter at have være blevet tilføjet til projektet.

Deltagere, der endnu ikke er inviterede, er markeret med rød skrift.

• For at invitere en deltagere, skal du åbne hele projektet ...

• ... og gå til deltagermenuen

• Lad musen svæve over deltagerens navn og klik på "inviter"-ikonet til højre for navnet. can then go over the participant's name with your mouse and click on the invite icon to the right of your screen

• I et nyt vindue kan du vælge det sprog, som invitationen skal sendes ud på. Bekræft dit valg og deltageren inviteres til projektet