Hvordan man sletter en deltager? - Web
Opdateret over en uge siden

Du kan vælge en deltager og slette personen fra projektet.

Bemærk:

Deltageren, som du ønsker at slette, skal ikke være forbundet til et arbejdsrum, et punkt, eller et dokument eller kategori. Hvis personen er forbundet til noget inde i projektet, vil du få en fejlmeddelelse.

En deltager kan slettes af personen som i sin tid inviterede ham/hende, af personen som oprindeligt inviterede personen som inviterede deltageren og af en projektadministrator.

Slet en deltager

• Tilgå deltagermenuen fra hele projektet

• Lad musen svæve hen over deltagerens navn og klik på de 3 lodrette prikker som dukker op til højre for deltagerens navn

• Klik på "Slet"

• Klik på "Fortsæt"

Oplever du udfordringer? Kontakt vores support eller stil dit spørgsmål online direkte i appen.