LB Aproplan - Forbind en deltager til kategorier - Web version
LB Aproplan - Forbind en deltager til kategorier - Web version
LetsBuild CSM avatar
Skrevet af LetsBuild CSM
Opdateret over en uge siden

Det kræver en Enterprise-licens

Når du invitere en ny deltager, kan du forbinde deltageren til en eller flere kategorier. Denne forbindelse betyder, at deltageren automatisk vil tilknyttes til denne kategori, når du opretter nye punkter med kategorien.

1) Åben 'deltagermenuen' i hele projektet

2) Klik på 'administrer-ikonet' øverst til højre

3) Klik på det tredje menufelt 'Kategori-links'

4) Klik nu på 'blyant-ikonet' øverst i højre hjørne for at forbinde deltageren(ne) til et eller flere kategorier.

Husk at gemme dine ændringer!