Dokumenter
Hvordan tildeler jeg adgangsrettigheder til projektets dokumenter ? - Web
Hvordan tildeler jeg adgangsrettigheder til projektets dokumenter ? - Web
LetsBuild CSM avatar
Skrevet af LetsBuild CSM
Opdateret over en uge siden

BETALT ABONNEMENT

Det kræver en Business- eller Enterprise-licens

En bruger kan tildele en deltager adgangsrettigheder til dokumentmapper, således at deltageren kan tilgå dokumenterne i mappen.

OBS!: Som standard har nylige inviterede deltagere ikke adgang til dokumenter.

1) Åben deltagermenuen for hele projektet

2) Klik på Administrer-ikonet i øverste højre hjørne

3) Klik på fanen: "Mappers synlighed"

4) Klik på "Blyant"-ikonet for at redigere deltagernes adgang til mapperne:

Husk at gemme dine ændringer!