LB Aproplan - Hvordan tilføjer jeg et punkt? - Web version
Opdateret over en uge siden

Der er forskellige måder, hvorpå du kan tilføje et punkt i LB Aproplan.

Generelle punkter:

Du kan tilføje generelle punkter - punkter, der ikke knytter sig til nogle dokumenter. Disse punkter ses som generelle bemærkninger i en rapport.

• Klik på "+"-knappen nederst i højre hjørne

• Et nyt vindue åbner sig, hvor du kan indtaste oplysninger om punktet

• Når du bruger rullemenuen under felterne, kan du altid bruge en af de foruddefinererede kategorier, arbejdsrum, statusser og rum. Rum kan du indtaste, redigere eller slette under projektindstillinger. Det afhænger dog af din LB Aproplan licens.

• Du kan også vælge at indtaste data under de enkelte felter

Eksempelvis kan du indtaste en kommentar eller gemme dit punkt.

Når du har gemt dit punkt, vil punktet automatisk tilføjes til din punktliste/-overblik og få et identifikationsnummer. Dette identifikationsnummer justeres automatisk til arbejdsrummet, som punktet tilføjes til og rækkefølgen af punkterne indenfor arbejdsrummet. Det vil sige, at hvis det sidste punkt have nummer: 1.09, da vil det næste punkt have nummer: 1.10.