Punkter
LB Aproplan - Hvordan arkiverer/gendanner jeg punkter? - Web version
LB Aproplan - Hvordan arkiverer/gendanner jeg punkter? - Web version
LetsBuild CSM avatar
Skrevet af LetsBuild CSM
Opdateret over en uge siden

Når punkterne er færdige, har arbejdsrummets managere og administratorer mulighed for at arkivere dem.

Punkterne vil da være inaktive.

For at arkivere et punkt, skal du gøre følgende:

1. Klik på projektet

2. Klik på et arbejdsrum, hvis punktet er inde i et rum, eller bliv i "hele projektet"

3. Gå til menuen "Punkter"

4. Lad musen svæve over punktet, som du vil arkivere, og klik på ikonet med de "3 lodrette prikker"

5. Klik på "arkiver"

For at arkivere flere punkter på samme tid, skal du gøre følgende:

1. Klik på projektet

2. Klik på et arbejdsrum, hvis punkterne er herinde, ellers bliv i hele projektet

3. Gå til "Punkter"

4. Vælg punkterne, som du vil arkivere, ved markere dem

5. Klik på "arkiver" punkterne øverst til højre af skærmen

6. Bekræft arkiveringen

7. Dine punkter er nu arkiverede. Når du opdaterer siden er det kun aktive punkter, der er synlige.

For at gendanne punkter - gøre dem aktive igen - skal du gøre følgende:

1. Gå i søgefelter, og klik på "Filtre". Vælg "Arkiverede punkter"

2. De arkiverede punkter er nu synlige som let grålige og i kursiv. For at gendanne dem skal du lade musen svæve over det arkiverede punkt og klikke på ikonet med de "3 lodrette prikker".

3, Klik på "Gendan punktet"