Projekter
LB Aproplan - Hvordan redigerer jeg et projekt ? - Web version
LB Aproplan - Hvordan redigerer jeg et projekt ? - Web version
Johana Azevedo Vargas avatar
Skrevet af Johana Azevedo Vargas
Opdateret over en uge siden

Projektets oplysninger, herunder kategorier, underkategorier, rum og statusser kan redigeres når som helst.

For at redigere projektet skal du klikke på "indstillinger":

Bemærk: Du skal som minimum være manager for at redigere projektet.

Vælg mellem de valgmuligheder for at redigere projektet:

• De generelle oplysninger om projektet findes under "Detaljer"

• Kategorier, underkategorier og emner findes under "Kategorier"

• Du finder rummene under "Rum"

• Punkternes status findes under "Statusser"

Når du har klikket på en af fanerne, kan du redigere denne ved at klikke på "blyant"-ikonet ".

Efter du har tilføjet eller ændret oplysningerne under fanerne, skal du huske at klikke Gem under hver fane.

Vigtigt : Afhængig af din licens kan du se flere eller færre faner under indstillinger. Det kræver en Business-licens for at se og redigere alle fire faner.