LB Aproplan - Hvordan ændrer jeg punktets status? - Web version
LB Aproplan - Hvordan ændrer jeg punktets status? - Web version
LetsBuild CSM avatar
Skrevet af LetsBuild CSM
Opdateret over en uge siden

Når du har valgt et projekt:

1. Vil du se en liste over dine punkter / opgaver, som du har fået tildelt.

2. For at se punktets status, skal du klikke på den aktuelle status og rulle ned for at se alle statusmuligheder. Vælg den ønskede status.

Den anden mulighed:

Klik på den aktuelle status, og rul ned for at se de øvrige muligheder. Vælg den ønskede status.

Når en af dine opgaver / punkter er færdige, kan du ændre punktets status fra "I gang" til "Færdig". Du skal klikke på "status", og ændre statussen til "Færdig".