LB Aproplan - Hvordan ændrer jeg punktets status ? - Mobil version
LB Aproplan - Hvordan ændrer jeg punktets status ? - Mobil version
LetsBuild CSM avatar
Skrevet af LetsBuild CSM
Opdateret over en uge siden

Projektets administrator (Enterprise-licens) kan definere projektets status i indstilinger på computeren.

Administratoren kan da definere hvilke af de aktive statusser, der skal betragtes som "færdig" eller "igangværende/I gang" samt begrænse muligheden for at vælge ændre statusser, så de kun kan bruges af arbejdsrummets managere og administratorer.

På denne måde vil alle deltagere på projektet bruge de samme standarder og regler. At ændre status for et eller flere punkter er nemt på mobilenheder.

Ændre punktets status

• Klik på punktets status

• Vælg mellem de foruddefinerede statusser, og klik på dit valg

• Punktets status vil nu ændre sig

Ændre status for flere punkter

• Klik i 2 sekunder på et punkt for at aktivere multiredigeringen. Dit punkt vil vises som grøn. Du kan nu manuelt vælge flere punkter....

... eller vælge alle punkter:

• Klik på "Blyant"-ikonet for at ændre status for alle punkterne:

Vælg mellem de foruddefinerede statusser.