Rapporter
LB Aproplan - Hvordan genererer jeg en rapport? - Mobil version
LB Aproplan - Hvordan genererer jeg en rapport? - Mobil version
LetsBuild CSM avatar
Skrevet af LetsBuild CSM
Opdateret over en uge siden
  • For at generere en rapport af dine punkter, skal du først holde fingeren på ét af punkterne i 2 sekunder for at aktivere muligheden for at markere flere punkter herefter. Du kan også vælge den øverste boks for at vælge alle punkter.

• Klik på printerikonet for at generere en rapport

• Tap din finger på skærmen for at se en forhåndsvisning af rapporten

• Du kan også sende rapporten på e-mail ved at klikke på "send rapport"