Tjeklister og Formularskabeloner
LB Aproplan - Hvordan opretter og redigerer jeg en tjekliste? - Mobil version
LB Aproplan - Hvordan opretter og redigerer jeg en tjekliste? - Mobil version
LetsBuild CSM avatar
Skrevet af LetsBuild CSM
Opdateret over en uge siden

BETALT ABONNEMENT

Det kræver en Enterprise-licens

Bemærk: Det er kun managere og admins, der kan oprette en tjekliste.

Sådan gør du på din Ipad

• Klik på den grønne "+"-knap i bunden af din skærm

• Vælg Tjeklister i menuen for at tilføje en ny tjekliste

Du har nu 3 mulige skabelonskategorier at vælge imellem (Sikkerhed - Kvalitet - Miljø).

• Vælg den skabelon, som du ønsker at bruge

• Nu skal du udfylde generelle oplysninger om din tjekliste.

- Navn

- Arbejdsrum (vælg arbejdsrum fra rullemenuen)

- Kategori (forbind til din valgte kategori fra rullemenuen)

- Forfaldsdato

- Ansvarlig bruger (OBS! Det er kun den ansvarlige bruger, der kan udfylde og færdiggøre tjeklisten)

• Husk at gemme dine oplysninger

En Tjekliste har 3 forskellige statusmuligheder

- Skal gøres

- I gang

- Færdig

Når en Tjekliste er færdiggjort, kan admin/manageren ikke længere redigere den.

• Din Tjekliste er nu oprettet

Alle inviterede deltager på projektet (undt. underleverandører) kan nu se tjeklisterne.

OBS! Du kan kun redigere Tjeklister, der har status: "Skal gøres" eller "I gang".

Du skal have adgangsrettigheder som manager eller administrator for at redigere tjeklister.

Administratorer kan redigere alle tjeklister, mens managere kun kan redigere tjeklister, som de har oprettet.