Projekter
LB Aproplan - Hvordan opretter jeg et projekt i applikationen? - Web version
LB Aproplan - Hvordan opretter jeg et projekt i applikationen? - Web version
LetsBuild CSM avatar
Skrevet af LetsBuild CSM
Opdateret over en uge siden

Det er muligt at oprette projekter fra både Android og IOS-applikationer, men vi anbefaler at oprette projekter fra computeren. Fra computeren kan du nemlig også tilføje kategorier, rum og statusser.

OBS: Det er meget vigtigt at oprette en god projektstruktur fra starten af. Det sparer dig tid efterfølgende.

Afhængig af din licens vil du have adgang til flere eller færre funktioner i projektindstillinger. Her kan du se, hvordan et projekt sættes op i LB Aproplan. Videoen er på engelsk.

Du kan nemt oprette et projekt med få enkle trin i din projektoversigt. Her er en lille guide:

• Klik op "+"

• Udfyld projektets generelle oplysninger (navn, adresse, slutdato ... )

Udfyld alle de generelle oplysninger, såsom: projektnavn, projektkode (obligatorisk felt), start- og slutdato, adresse samt projektets logo. Disse data vil være synlige i dine rapporter, når du genererer dem senere.

• Gem dine indtastede data ved at klikke på Gem-ikonet i højre hjørne

• Under feltet: Kategorier (find mere information her) kan du tilføje alle de kategorier, underkategorier, emner og beskrivelser, som hører til projektet. Du kan altid ændre disse ved at klikke på blyantikonet.

Du kan tilføje dine kategorier manuelt, importere dem fra Excel eller fra et af dine andre projekter.

• Du kan tilføje "rum" til din liste ved at klikke på Rum (læs mere her)

Du kan tilføje dine rum manuelt, importere dem fra Excel eller fra et andet projekt

• Du kan også tilføje og tilpasse dine projektstatusser (læs mere om statusser her)

Du kan tilføje dine statusser manuelt, importere dem fra Excel eller fra et andet projekt