Spring videre til hovedindholdet
LB Geniebelt - Summary email
Mahtab Motlagh avatar
Skrevet af Mahtab Motlagh
Opdateret over en uge siden

Hvis aktiveret i brugerindstillingerne, kan du modtage en daglig opsummering af opdateringer fra dit/dine projekt(er) fra dagen før.

Du modtager ikke en e-mail, hvis der ikke har været nogen ændringer i går.

Bemærk, at det, der vises i e-mailen, dækker de sidste 10 opdateringer til projektet. Hvis der er ændringer i datoer for aktiviteter, vil de også blive vist ud over disse 10.

Vi viser pr. projekt:

Maksimalt 10 Beats, der ikke er datotilpasninger

Maksimalt 20 omplanlægning-Beats

Antallet af Beats-notifikationer, der er ulæste i GB fra de foregående dage, vil være i bunden, dvs. "x ulæste opdateringer i alt".

Opsummeringen holdes kort på denne måde for at give de vigtigste højdepunkter og undgå en lang e-mail.