LB Aproplan - Hoe een document uploaden ? - Web
Meer dan een week geleden bijgewerkt

U kan heel gemakkelijk een nieuw document uploaden op LetsBuild vanuit uw bureaublad.

• Ga naar de sectie Documenten

En klik onderaan rechts op de groene + knop

• Er komt dan een kader tevoorschijn waar u een document kan kiezen vanuit uw bureau door te klikken op browse / zoeken in het blauw

• U kan dan zoeken tussen de documenten op uw bureaublad, om hierna het document te selecteren en op Open te klikken

• Nadat u op Open heeft geklikt, komt er een kader met de mappenstructuur tevoorschijn in LetsBuild, waarin u kan kiezen waar u het document in wilt uploaden.

Hier selecteer ik bijvoorbeeld de submap onder Plannen : Architectuur en klik ik op Upload onderaan rechts.

• Hierna gaat u naar het "Volledig project" (bovenaan links) om naar de tab "Documenten te gaan en ziet u het wieltje draaien en ziet u dat het document goed ingevoerd werd in de documenten van het project onder de gekozen map of submap.

Indien u de documenten in een lijstvorm ziet zonder de mappenstructuur er links naast, zou u bovenaan rechts op het map-icoontje moeten klikken, opdat de mappenstructuur tevoorschijn zou komen.(in dit geval zal het document automatisch toegevoegd worden in de map op dewelke u stond vooraleer u op de + heeft geklikt)