LB Aproplan - Hoe voeg ik een versie van een plan toe ? - Web
LB Aproplan - Hoe voeg ik een versie van een plan toe ? - Web
Paul Etienne avatar
Geschreven door Paul Etienne
Meer dan een week geleden bijgewerkt

U kan een versie aan een document toevoegen dat u voordien geüpload heeft.

Indien u administrator bent in het project gaat dit zonder dat u de auteur (uploader) van het document dient te zijn.

Belangrijk: De X en Y coördinaten dienen overeen te komen met de oorspronkelijke versie. Bij het invoeren van een nieuwe planversie, worden de pinnen (punten) weergegeven op de nieuwe versie. Indien de nieuwe versie andere afmetingen heeft, zullen de punten helemaal verkeerd weergegeven worden. De punten onthouden de plaats waar ze zich op de oorspronkelijke versie bevonden.

• Om een versie toe te voegen, dient u op de documentlijn te klikken

• Om hierna om de 3 puntjes te klikken en op Versie toevoegen

• Dit kadertje komt dan tevoorschijn, waar u op Zoeken kan klikken, om een document uit uw bureaublad in te voeren als volgende versie van het document.

• Nadat u het bestand heeft ingevoerd, zal u links in plaats van 1/1 - 2/2 weergegeven zien. Dit wilt dus zeggen dat er twee versies van het document bestaan.

Wanneer u dubbelklikt op het document wordt deze in het groot geopend. U kunt dan op het pijltje klikken dat naar beneden wijst om alle versies van het document te bekijken.

• Klik uiteindelijk op de versie die u wilt bekijken.

Vergelijk twee versie van plannen:

• Kies de versie van plannen die je wenst te bekijken.

• Klik op de icoon (Spiegel) om versies van plannen te vergelijken.

Indien meerdere versies beschikbaar zijn:

• Kan u klikken op de dropdown menu om alle versies van de plannen te bekijken.

• Je kan ook klikken op het icoon aan de bovenkant van de pagina.

ℹ️ℹ️Alle verschillen tussen de vorige en nieuwe versie van de plannen, zullen automatisch zichtbaar zijn (in het rood).

Een probleem? Neem hier contact op met onze support of stel ze rechtstreeks vanuit de applicatie.