LB Aproplan - Hoe kan u uw deelnemers beheren in een lijst ? Web
LB Aproplan - Hoe kan u uw deelnemers beheren in een lijst ? Web
Paul Etienne avatar
Geschreven door Paul Etienne
Meer dan een week geleden bijgewerkt

BETALENDE FUNCTIE
Een Enterprise licentie is vereist

De gebruiker die nieuwe deelnemers uitnodigt (of de administrator van het project) kan hun variërende toegangsrechten geven.

1. Open het deelnemers menu in het volledig project.

2. Klik op het koffericoon :

Om het volgende te beheren :

• De deelnemers toegangsrechten tot het project

• Hun toegang tot de documenten

• De linken tussen hen en de categorieën

• Hun toegangsrechten tot de lijst

1) Om de projectrechten te updaten, klikt op op het bewerk icoon

Rechts-bovenaan uw scherm

2) Klik op de pijl naast de deelnemer die u zou willen updaten en kies het niveau aan toegangsrechten die u ze graag zou willen geven

3) Vergeet niet te op te slaan !

Om meer te leren over hoe u toegang tot de documenten kan managen, klik hier.

Om meer te leren over hoe u een (of meerdere) deelnemer(s) aan een categorie kan linken, klik hier.

Om meer te leren over hoe u toegang tot lijsten kan geven, klik hier.

Heeft u een probleem? Contact onze klantendienst hier of stel uw vragen rechtstreek online via de app.