LB Aproplan - Hoe kan ik de toegangsrechten van leden van mijn bedrijf beheren ? - Web
LB Aproplan - Hoe kan ik de toegangsrechten van leden van mijn bedrijf beheren ? - Web
Paul Etienne avatar
Geschreven door Paul Etienne
Meer dan een week geleden bijgewerkt

BETALENDE FUNCTIE
Een Enterprise licentie is vereist

U kunt op elk gewenst moment leden toevoegen aan of verwijderen in uw bedrijf in APROPLAN. Wanneer u een persoon aan een bedrijf toevoegt, moet u hem een status toewijzen.

Uitleg van de statuten en wat zijn de rechten met betrekking tot deze:

1. Admin → de eigenaar van het bedrijf, deze persoon is de licentiebeheerder en heeft direct contact met onze ondersteuning. Neem hier contact op met onze klantenservice.

2. Manager → managers kunnen nieuwe formulieren bewerken en toevoegen

binnen het bedrijf.

→ Nieuwe formulieren maken en plannen in een lijst.

3. Member → lid zijn stelt u in staat om formuliersjablonen raad te plegen en te downloaden.

Om toegangsrechten te krijgen, moet u:

• Een toegangsrecht krijgen op niveau Bedrijf

• Toegang krijgen tot uw account via de Web-applicatie

1. Selecteer in de map Bedrijf

2. Selecteer Leden.

3. Klik op de knop “+” rechtsonder aan het scherm.

4. U hoeft dan alleen het e-mail adres in te voeren van de persoon die u wilt uitnodigen en deze ontvangt de uitnodiging rechtstreeks in zijn mailbox.

Om de status van een persoon te veranderen, moet u:

1. Plaats uw muis op de persoon, er zullen 3 punten verschijnen.

2. Klik op de 3 punten.

3. Klik op manager worden of downgrade naar lid op basis van de momenteel gedefinieerde status.

Een probleem? Neem hier contact op met onze support of stel uwvragen rechtstreeks vanuit de applicatie.