Aan de slag
LB Aproplan - Hoe installeer ik de Applicatie op mijn iPad/ iPhone en Android toestel ? - Mobile version
LB Aproplan - Hoe installeer ik de Applicatie op mijn iPad/ iPhone en Android toestel ? - Mobile version
Paul Etienne avatar
Geschreven door Paul Etienne
Meer dan een week geleden bijgewerkt

iOS :

Maak gebruik van uw iPad en ga naar de App Store waar u de applicatie gratis kan downloaden.

• Open de App Store

• Zoek "LetsBuild"

• Klik op "LetsBuild"

• Klik op de "Download" knop of op "Open" indien hij reeds gedownload is.

Android :

Geruik uw Android toestel en ga naar de Playstore, waar u LetsBuild gratis zal kunnen downloaden.

• Open de Playstore op uw Android

• Voer "LetsBuild" in de zoekbalk

• Klik op "LetsBuild"

• Klik op de "Download knop er juist naast.

Neem hier contact op met onze klantenservice en stel uw vragen direct in de applicatie.