LB Aproplan - Taal wijzigen - Web
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Ondersteunde talen : English, French, Dutch, German, Mandarin/Chinois, Tiếng Việt, Türkçe, Dansk, Español, Pools.

Indien u de taal van uw applicatie wenst te wijzigen, zou u op instellingen moeten klikken:

1) Klik op Wijzigen

2) Vul eerst de verplichte velden in (rood aangeduid)

• Beroep

• Land

3) Wijzig de taal in het veld Taal, door op het rechter pijltje te klikken.

• De taal werd goed gewijzigd van het Engels naar het Nederlands

4) Klik dan onderaan de pagina op Opslaan

5) U zou uw pagina dan kunnen sluiten door op uw naam te klikken in de rechterbovenhoek, en dan op Sluiten

6) U vindt dan uw LB Aproplan-account met de aangepaste taal.

Een probleem? Neem hier contact op met onze klantenservice en stel uw vragen direct aan de toepassing.