Ondersteunde talen : English, French, Dutch, German, Mandarin/Chinois, Tiếng Việt, Türkçe, Dansk, Español, Pools.

Indien u de taal van uw HTML wenst te wijzigen, zou u op het icoontje van instellingen klikken :

en dan op instellingen

1) Klik op Wijzigen

2) Vul eerst de verplichte velden in (rood aangeduid)

• Beroep

• Land

3) Wijzig de taal in het veld Taal, door op het rechter pijltje te klikken.

• De taal werd goed gewijzigd van het Engels naar het Nederlands

4) Klik dan onderaan de pagina op Opslaan

5) U zou uw pagina dan kunnen sluiten door op uw naam te klikken in de rechterbovenhoek, en dan op Sluiten

6) U vindt dan uw LetsBuild-account met de aangepaste taal.

Een probleem? Neem hier contact op met onze klantenservice en stel uw vragen direct aan de toepassing.

Heb je het antwoord gevonden?