Aan de slag
LB Aproplan - Hoe ziet het standaardmenu eruit - Mobile version
LB Aproplan - Hoe ziet het standaardmenu eruit - Mobile version
Paul Etienne avatar
Geschreven door Paul Etienne
Meer dan een week geleden bijgewerkt

1) U zal dit icoon (links boven) op bijna elk scherm tegenkomen.

2) Door hierop te tikken komt u terecht in de standaardmenu

Beschrijving van elke functie in de standaardmenu :

• Account informatie:

Wanneer u op de naam tikt in de standaardmenu bent u doorgevoerd naar de standaardgegevens van uw account. Sommige gegevens kunnen hiervan gewijzigd worden.

Projecten : maakt niet uit waar u bent in de applicatie, door te tikken op het standaardmenu icoon en hierin op Projecten, wordt u doorverwezen naar het projecten scherm.

• Instellingen:

U kan een kijkje gaan nemen op onze website of naar onze F.A.Q's, de tutorial gebruiken om u te begeleiden of naar de administratie console gaan.

• Synchronisatie:

Synchroniseer uw gegevens door de synchronistaie te activeren en op de refresh knop te klikken

• Contacteer ons :

Aarzel niet indien u vragen heeft om contact met ons te nemen door te tikken op "Help & Support"

• Afmelden

Meld u uit door op deze functie te klikken.

Een probleem? Neem hier contact op met onze klantenservice en stel uw vragen direct aan de toepassing.