LB Aproplan - Hoe kan ik mijn 'Bedrijf' toevoegen binnen de app? - Web
LB Aproplan - Hoe kan ik mijn 'Bedrijf' toevoegen binnen de app? - Web
Paul Etienne avatar
Geschreven door Paul Etienne
Meer dan een week geleden bijgewerkt

LetsBuild stelt u in staat om uw 'Bedrijf' binnen de web en iOS-applicatie aan te maken. Dit geeft u 'bedrijfscontrole' zodat u uw gebruikers en Formuliersjablonen efficiënt kunt beheren.

Uw bedrijf toevoegen

1. Meld u aan in de LetsBuild-webapplicatie en klik op Bedrijf

2. Vul de gevraagde informatie in om uw bedrijf aan te maken.

3. Klik op de knop Aanmaken onderaan rechts

4. U kan dan uw bedrijfsleden, templates, verslag templates en dashoards beheren op bedrijfsniveau.

Wanneer uw bedrijfsinstallatie is voltooid, kunt u het venster "Bedrijf" op het hoofdscherm selecteren en de bedrijfsleden, formulieren, rapportsjablonen, het bedrijfsdashboard en de bedrijfsinstellingen beheren.

Heeft u een probleem? Contacteer dan hier onze support of stel ons uw vraag rechtstreeks via de applicatie.