LB Aproplan - Hoe gebruikt u de dashboard van het bedrijf ? - Web
LB Aproplan - Hoe gebruikt u de dashboard van het bedrijf ? - Web
Paul Etienne avatar
Geschreven door Paul Etienne
Meer dan een week geleden bijgewerkt

LetsBuild verwerkt automatisch een dashboard met de vorderingen. Wanneer u een project opent, heeft u de mogelijkheid om de voortgang voor dit project te bekijken.

1. Open uw Project

2. Klik op Dashboard

Bedrijfsdashboard

Eerst kunt u de lid of de leden van het bedrijf selecteren waarvoor u een activiteitendashboard wilt verwerken.

De app berekent de aanmaak van alle:

• Projecten die door de geselecteerde leden in de app zijn aangemaakt. Lees hier meer over hoe u een project aanmaakt.

• Formulieren die door de geselecteerde leden zijn aangemaakt en geüpload. Meer informatie over het maken van een formulier vindt u hier.

• Punten die in alle projecten zijn toegevoegd door de geselecteerde leden. Meer informatie over het toevoegen van een punt is hier beschikbaar

• Logins: Hoe vaak de geselecteerde leden zijn ingelogd in de app.

De gegevens worden automatisch elke 5 minuten gerefresht

Dashboards per bereik

In deze sectie worden individuele grafieken verwerkt voor elk activiteit (projecten, formulieren, punten en logins) die de geselecteerde leden hebben gedaan, voor het door u geselecteerde tijdsbestek.

Dashboard Formulieren

Gemaakte dashboards met het aantal formulieren van de geselecteerde leden (weergegeven in verschillende kleuren), per maand.

Als u op elke kleur klikt, kunt u meer details zien over de activiteit van de lid.

Dashboard Punten

Dit dashboard toont het aantal punten dat door de geselecteerde leden is aangemaakt (weergegeven in verschillende kleuren), per maand.

Dashboard Logins

In deze grafiek ziet u het aantal aanmeldingen dat elk lid heeft gedaan, per maand.

Een probleem? Contacteer onze support hier of stel uw vraag rechtstreekts vanuit de applicatie.