LetsBuild Algemene Informatie
Zijn mijn gegevens veilig bij LetsBuild ?
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Absoluut.

Ons systeem wordt gehost op Microsoft Azure, specifiek in de regio "West-Europa" die gehost wordt in Amsterdam. Deze servers zijn zeer veilig en betrouwbaar. Geen enkel onderdeel van het systeem zelf wordt extern gehost, hoewel verschillende aanvullende SAAS-systemen van derden die LetsBuild/AproPlan nodig heeft - zoals Mixpanel en Intercom - elders worden gehost.

Bovendien is onze app versleuteld in HTTPS (hetzelfde beveiligingsniveau als banken), wat zeer veilig is.

Dus zolang u een veilig wachtwoord gebruikt, zouden uw gegevens beveiligd moeten zijn.