Andere
LB Aproplan - Hoe pushmeldingen activeren op uw mobiele app? - iOs
LB Aproplan - Hoe pushmeldingen activeren op uw mobiele app? - iOs
Paul Etienne avatar
Geschreven door Paul Etienne
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Push-meldingen helpen u op de hoogte te blijven van uw taken in LB Aproplan. Deze functie helpt je bij het bijhouden van je taken wanneer er een update is over wat er aan je is toegewezen en de voortgang van elke taak waar je bij betrokken bent, overal!

Hoe kan ik push-meldingen inschakelen?

Wanneer u een account aanmaakt, wordt u gevraagd of u bij uw taken wilt blijven.

• Klik op Toestaan in de volgende pop-up melding

• Al uw meldingen zullen beschikbaar zijn in het menu die weergegeven wordt aan de hand van een alarm icoon in de rechterhoek van de tab.

Als u in eerste instantie geen meldingen toestond en nu wilt u ze inschakelen

• Ga naar uw applicatie-instellingen

• Open the push notifications tab (you will be redirected to your device settings)

• Ga naar de tab berichtgeving

• Klik op de knop "Meldingen toestaan". U kunt ook aangeven welke soorten meldingen u wilt weergeven!

Een vraag? Contacteer ons hier of rechtreeks vanuit de applicatie.