Verslagen
LB Aproplan - Hoe creëert u een rapport sjabloon en slaat u deze op ? - Web
LB Aproplan - Hoe creëert u een rapport sjabloon en slaat u deze op ? - Web
Paul Etienne avatar
Geschreven door Paul Etienne
Meer dan een week geleden bijgewerkt

BETALENDE FUNCTIE
Een Enterprise licentie is vereist

LB Aproplan geeft u de mogelijkheid om uw rapporten aan te passen naargelang de verschillende behoeftes van elk van uw projecten, door het afstemmen van uw rapportensjablonen.

Vereisten:

Om een rapportensjabloon te maken en op te slaan, moet u:

• Toegang hebben tot uw account via de webapplicatie

• Over een LB Aproplan Enterprise licentie bezitten

• Een Punt creëren in uw project

Benodigde stappen om een rapportensjabloon te creëren en op te slaan:

1. Selecteer het Project waar u aan werkt

2. Krijg toegang tot het tabblad Punten

3. Selecteer de Punten waarvoor u een rapport wenst te genereren.

4. Klik op het “Genereer verslag” icoon.
Tip: Als u klikt op dit icoon zonder een punt te selecteren, zal een rapport worden gegenereerd voor alle punten.

5. Voer de titel van uw rapport in

6. Selecteer de taal van uw rapport

7. Vink het vakje aan als u een rapport van de verantwoordelijke gebruiker wilt genereren

8. Selecteer het rapportsjabloon dat u wilt gebruiken. U kunt ook het rapportsjabloon bekijken, bewerken of verwijderen.

9. Door op de bewerkingsoptie te klikken, kunt u:

• De sorteeropties wijzigen.

• De opmaak opties wijzigen.

• Een logo voor het rapport selecteren.

Voor meer informatie over deze sectie leest u het volgende artikel

10) Na het vaststellen van alle sjabloonopties, kan u uw sjabloon opslaan door te navigeren via het (“Genereer verslag”) venster en te klikken op de “Rapportensjabloon opslaan” knop.

11) Als u het huidige rapportensjabloon wenste te overschrijven, selecteer dan de “Override template” (“Overschrijf sjabloon”) optie en druk op de “Save” knop.

Als u een nieuw rapportensjabloon wenst te creëren, selecteer dan “Create new template” (“Creëer nieuw sjabloon”), kies een naan voor uw nieuwe sjabloon en druk op “Save”.

Tip: Het is niet mogelijk om een ingebouwd sjabloon te overschrijven. Als u probeert een ingebouwd sjabloon te wijzigen en op te slaan, zal u de volgende melding tegenkomen:

<a href="https://lh6.googleusercontent.com/xYIdbEqscAk7WyH7PKlWQfiF1PnfY7LpxhyaosipdhEjmtWcLS6NlMIogNrBfBvn7RoJovT2yvXjSXc5D7hFUKZ8igD2cA9mTAbQKtmhBW-_ap_crIMyfvGNZCPI-8qefD6its_4" target="_blank" rel="nofollow noopener noreferrer">https://lh6.googleusercontent.com/xYIdbEqscAk7WyH7PKlWQfiF1PnfY7LpxhyaosipdhEjmtWcLS6NlMIogNrBfBvn7RoJovT2yvXjSXc5D7hFUKZ8igD2cA9mTAbQKtmhBW-_ap_crIMyfvGNZCPI-8qefD6its_4</a>

Heeft u een probleem? Contacteer onze klantendienst hier of stel uw vragen.