Andere
LB Aproplan - Hoe krijg ik toegang tot de licentie portaal? - Web
LB Aproplan - Hoe krijg ik toegang tot de licentie portaal? - Web
Paul Etienne avatar
Geschreven door Paul Etienne
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Het licentieportaal is een proefprogramma waarmee u licenties van LB Aproplan- gebruikers die aan uw account zijn gekoppeld, kunt toevoegen/verwijderen. Op dit moment is het beschikbaar voor specifieke klanten

• Inloggen op de Aproplan-applicatie

• Klik op uw naam rechtsboven op de pagina en klik op "Instellingen".

• Klik op het menu Bedrijfsleden

• Klik op beheer licenties

Vervolgens wordt u doorgestuurd naar de aanmeldpagina van het portaal:

• Als u de gegevens van uw accountmanager heeft ontvangen, kunt u inloggen. Anders kunt u op "Toegang aanvragen" klikken en wordt uw aanvraag verwerkt door uw accountmanager. Aangezien het een proefprogramma is, is het alleen beschikbaar voor geselecteerde klanten.

De gebruiker/wachtwoord is niet gekoppeld aan uw Aproplan-account !

Een vraag of probleem? Contacteer onze support hier of rechtstreeks vanuit de applicatie.