LB Aproplan - Hoe gebruikt men de meetfunctie ? - Mobile version
LB Aproplan - Hoe gebruikt men de meetfunctie ? - Mobile version
Paul Etienne avatar
Geschreven door Paul Etienne
Meer dan een week geleden bijgewerkt

U kunt nu meten wat er op uw plannen staat met de nieuwe meetfunctie die is geïntroduceerd in de mobiele Android-app. Meet met rechte lijnen, omtrekken, omtrekken en zelfs volumes!

1) Selecteer het project waar u aan werkt

2) Navigeren naar documentweergave

3. Het document / plan die u wilt meten

4.Open de wijzigmodus

5. Duw op dit icoon

6. Selecteer de optie "kalibratie". Tik en versleep dan twee punten van een bekende dimensie en plaats deze dimensie om de meettool te kalibreren.

7. Nu kan u een verschil zien tussen verschillende zones die gemeten dienen te worden :

• Afstand tussen 2 punten

• Dimensies zone

• Dimensies volume

Een vraag? Contacteer onze support hier of stel uw vraag rechtstreeks vanuit de applicatie.